Van der Valk jahta za moderne istraživače

Ovaj koncept nizozemskog brodogradilišta Van der Valk kombinuje avanturističke sposobnosti istraživačke jahte, sa vrhunskim komforom i luksuzom…

Nizozemsko brodogradilište Van der Valk predstavilo je novu liniju jahti, nazvanu Pilot. Ovaj novi koncept predstavlja kombinaciju prefinjenosti i komfora standardne superjahte, uz otpornost i snagu istraživačkih modela koji mogu dosegnuti do bilo kog dela sveta. Najmanji brod u ovoj seriji dugačak je 75 stopa. Dizajnirane od strane Kor D. Rovera, Pilot jahte će biti konstruisane od aluminijuma, dok će ponuditi i brojne opcije personalizacije.

Prva koje će debitovati na svetskoj sceni je upravo jahta sa dužinom od 75 stopa, koja može biti prilagođena produživanjem salona zarad kreiranja veće trpezarije, odnosno većeg prostora za društvena okupljanja. Jedna od sugestija je i instalacija teretane na krmenoj palubi, umesto uobičajene otvorene lože.

Glomazna platforma za plivanje dozovljava razne opcije sunčanja i zabave, zahvaljujući ležernim komadima nameštaja koji se mogu sklopiti i odložiti kada se flotila igračaka za vodu i tendera oslobodi. Ovaj lak pristup vodi čini jahtu daleko pogodnijom i maksimalno koristi sve njene opcije.

Pored velike krmene palube, gde se nalaze prethodno pomenuti elementi, glavna paluba sadrži veliki salon sa prozorima od poda do plafona, kuhinju i master kabinu. Ispod se nalaze kabine za goste, koje se sastoje od VIP apartmana i dve twin kabine, pri čemu svaka ima svoje privatno kupatilo.

Na gornjoj palubi nalazi se prostor za sedenje u oblika, sa ležaljkama za sunčanje i barom u blizini. Što se tiče propulzije ili konfiguracije motora, brodogradilište za sada nije podelilo informacije sa nama. Da li vam se dopada?

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group