Sunseeker 100 - novo ime za luksuz

Britanski proizvođač luksuznih jahti, Sunseeker, skoro je otkrio nove detalje i nekoliko neverovatnih vizuala svog novog modela dužine 30 metara – Sunseeker 100 Yacht...

Sa dve palube, pet prostranih kabina i dovoljno prostora za relaksaciju i zabavu, veličanstvena jahta će biti konstruisana sa GRP trupom i superstrukturom, uz neverovatni volumen od 125 GT. Sunseeker 100 jahta će biti lansirana na jesen 2021.godine, sa prozračnim i otvorenim planom prostora, koji sadrži salon u stilu penthausa i trpezarijski prostor sa prozorima od poda do plafona, uz dekoraciju koja je istovremeno vanvremenska i moderna. Jahta će takođe doći sa primamljivom izdignutnom pilotskom kabinom, uz novi tvrdi dizajn krova.

Najnoviji Sunseeker projekat moći će da primi do 10 gostiju u pet kabina sa privatnim kupatilima: u ponudi je vlasnički apartman pune širine, koji se nalazi na glavnoj palubi, poseduje privatni pristup terasi, ugradni garderober, kancelarijski prostor i specijalni ulaz, uz druge kabine smeštene na donjoj palubi, dok su odaje za posadu smeštene na istom nivou. Jahta može primiti do pet članova posade u tri kabine, pri čemu svaka od njih ima svoje privatno kupatilo.

Dizajneri Sunseeker jahte pokušali su maksimalno da iskoriste prostore za zabavu na ovoj jahti, kreirajući specijalnu tendersku garažu koja može biti transformisana u beach klub. Sunseeker 100 jahta takođe dolazi sa modernim X-Tend ležaljkama, koje su po prvi put viđene na 87 jahti istog brenda, a poznate su po tome što nude vrhunski komfor tokom sunčanja.

Još jedna interesantna osobina dizajna ovog broda jeste most, koji naizgled deluje kao da se preliva u prednji deo palube, zahvaljujući glaziranoj prednjoj sekciji, što kreira neprimetnu interakciju dva prostora. Jahta takođe može dobiti opcionu stanicu na mostu, gde se ujedno nalazi sasvim opremljeni bar, malo spa kupatilo i dodatne ležaljke.

Po pitanju snage, Sunseeker 100 jahta će doći sa dva twin Diesel MAN V12-2000 motora, pri čemu oba imaju po 2.000 konjskih snaga, što joj daje maksimalnu brzinu od 27 čvorova.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group