Sunreef predstavio koncept nove mega jahte

Ukoliko postoji jedan siguran način da se izdvojite u velikoj grupi, onda su to svakako neon svetla…

Upravo to krasi novi Sunreef Yacht katamaran od 160 stopa. Poljsko brodogradilište upravo je predstavilo tri nova rendera svog 49M Sunreef Power modela, a moramo priznati, da nijedan brod nije izgledao ovako dobro. Sa štraftama ljubičaste i pink boje koje osvetljavaju njene elegantne linije, ova jahta nudi savremeni i vanvremenski dizajn koji će svakako biti cenjen.

Nažalost, rastužićemo sve one koji su se ponadali da će ova jahta možda biti njihova, jer je ona dobila svog vlasnika prošlog septembra, a biće prozivedena u Gdanjsku, dok je dostava zakazana za drugu polovinu 2021.godine.

Pored svog vrhunskog eksterijera, ova jahta nudi luksuzni smeštaj za do deset gostiju, zajedno sa prostranim eksterijerima u kojima se zaista može uživati. Raspored i sve pogodnosti ovog broad će tek biti otkriveni, ali gledajući neon linije koje su nam sada u centru pažnje, znamo da se možemo nadati nečemu zabavnom.

Sunreef brend rekao je da će brod imati tri tendera i selekciju igračaka za vodu, uz dovoljno mesta za sedamnaest članova posade koji će zadovoljiti svaki hir vlasnika.

Ispod palube, trup ove jahte obećava nam visoku efikasnost, kojoj pomažu dva dizel motora sa 3.400 konjskih snaga, koji mogu preći više od 5.000 nautičkih milja zahvaljujući glomaznom rezervoaru od 23.775 galona.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group