SUNREEF 82

Još luksuznija varijanta Sunreef-ovih prethodnih modela jahti...

Dizajnirana je samo za privatne svrhe, sa kapacitetom smeštaja za sedam gostiju i troje članova posade. Kao i većina novih jahti, poseduje naprednu tehnologiju za štednju energije i goriva. Double deck dizajn je ono što izdvaja ovu jahtu od ostalih, ali i prostrana kabina vlasnika sa prednje strane i salon sa fantastičnim pogledom na more. Inovacija na superjahti je i "mezzanine," pod sa desne strane broda sa trpezarijskim stolom.

Unutrašnjost broda je svetla i uređena u klasičnom, vanvremenskom stilu. Kabina predvidjena za vlasnika poseduje đakuzi kadu i izlazak na glavnu palubu, garderober i prostrano kupatilo. Za komfor i zabavu gostiju, kokpit od 64 kvadratna metra i paluba poseduju i prostirke za sunčanje od pruća i fotelje, skladište za ronilačku opremu i jet ski, bar sa roštiljem, udobne ležaljke i veliki trpezarijski sto.

Superjahta trenutno prolazi kroz završne pripreme za isplovljavanje ka jugu Francuske u septembru ove godine, gde će biti predstavljena na Internacionalnom Kanskom festivalu brodova.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group