Stiže nova avantursitička jahta

Više slika

Više slika

Da li ste spremni za novu avanturu? Ako jeste, ovaj koncept superjahte će vas definitivno oduševiti i ostvariti snove mnogima…

Brilijantni timovi iz Red Yacht Design i Dykstra Naval Architects udružili su svoje snage kako bi zajedno predstavili veličanstveni projekat, nazvan ICE KITE. Dizajniran za jednog srećnika iz Nemačke, ICE KITE izgleda kao savršeni istraživački brod, koji ima propulzijski sistem u formi zmaja i odgovarajući tender, nazvan KITE GHOST.

Trenutno u procesu konstruisanja, ovaj brod će svoje prvo, devičansko putovanje imati jako brzo, a u prvu avanturu će krenuti iz za sada neimenovanog holandskog brodogradilišta. ICE KITE jahta je dugačka 64 metra, a njen cilj je da bude najduža jahta sa tonažom ispod 500 GT. Pored specijalnog sistema propulzije, ova jahta takođe ima nezaboravni izgled eksterijera, sa obrnutim pramcem, velikom otvrenom palubom, modularnim heliodromom i izobiljem elemenata od stakla.

ICE KITE brod je kreiran kako bi rasplamsao uzbuđenje, ali je svakako proizveden u skladu sa trenutnim zahtevima tržišta i tehnikama. Hamburška kompanija, SkySails, pomogla je ovom projektu da manje koristi svoje motore, tako što je njihov tim optimizovao trup.

Na glavnoj palubi, jahta ima specijalnu staklenu ložu, koja vam daje priliku da uživate u neverovatnom panoramskom pogledu i lako se transformiše u božanstvenu trpezariju. Nudeći direktan pristup spa odeljku, vlasnički apartman se nalazi na donjoj palubi i sadrži dualne garderobe, kupatila, privatnu ložu i kancelariju.

ICE GHOST, tender ove jahte, dugačak je 26 metara, a nudi dovoljno mesta za Icon A5 avion, podmornicu i maksimalnu brzinu od 60 čvorova.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group