Slupana jahta Romana Abramoviča

Skupocena jahta od 75 miliona dolara udarila je u pristanište u koje je trebalo da pristane...

Luksuzna superjahta, Ekstasea, koja je napravljena za biznismena Romana Abramoviča, oštećena je na jednom doku na Karibima. Kapetan i skiperi jahte nisu obratili pažnju na kran koji se nalazio pored toga, koji služi za vađenje i ubacivanje plovila u vodu, pa su ga sa masivnom jahtom zakačili i polomili. Jahta je zatim izgubila kontrolu i udarila u kameni dok, prilikom čega se oštetila.

Pošto je ovde reč o jahti koja košta 75 miliona dolara, ovakva popravka će biti neverovatno skupa i sigurni smo da Abramović neće biti zadovoljan, jer će morti da uloži još miliona kako bi je doveo u besprekorno stanje. Do udara je došlo isključivo zbog nepažnje kapetana koji nije dobro procenio situaciju i koji je većom brzinom ušao u pristanište.

Posmatrači koji su stajali na pristaništu uspeli su da zabeleže ovaj dokađaj, pa pogledajte kako izgleda kada skupocena superjahta udari u veliku čeličnu konstrukciju.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group