Slipstream - jahta koja pruža provod života

Nazvana Slipstream, najnovija jahta koja je projekat Nauta Design kompanije, dugačka je 78.4 metra, i predstavlja koncept koji prikazuje najnovije trendove u dizajnu i inžinjeringu, a biće korišćena za izradu budućih modela…

Neverovatna jahta je dovoljno prostrana i prima do dvanaest gostiju, u svoja 734 kvadratna metra enterijera. U ponudi će biti dva VIP apartmana sa balkonima, uz tri gostinjske kabine i vlasnički apartman, koji će okupirati čitavu gornju palubu, imaće pristup heliodromu i privatnoj krmi, koja dolazi sa đakuzijem i “infinity” gnezdom. Master kabina ima i svoj privatni salon, okružen prozorima pune visine.

Eksterijer sadrži pametno razmeštene terase, a ujedno je povezan i sa beach klubom sa modularnim platformama. Beach klub se sastoji od velikog barskog dela i lože sa staklenim prozorima koji idu dalje od linije vode. Platforma na krmi dolazi sa bazenom koji je pun morske vode, sa mogućnošću zatvaranja onda kada nije u upotrebi.

Slipstream jahta dolazi sa deset metara dugačkim tenderom, dva spasilačka tendera, dva Seascape jedrenjaka, džetskijevima, kajacima i opremom za windsurfing, tako da vam je zabava praktično zagarantovana. Što se performansi tiče, jahta dolazi sa dizel-električnom propulzijom sa fiksiranim pogonom, što joj pruža maksimalnu brzinu od 17 čvorova i ekonomički raspon od 5.000 nautičkih milja.

Lux Life

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group