Savršena istraživačka jahta

Dizajnirana od strane kreativnog italijanskog studija Santa Maria Magnolfi, superiorna Baglietto Explorer jahta dugačka 43 metra je prava istraživačka jahta, koja je sposobna da savlada more u bilo kojim uslovima, osiguravajući bezbednost i komfor svojoj posada i gostima.

Ova jahta je otkrivena prošlog septembra i dolazi sa heliodromom i ribarskim čamcem, uz spasilački tender dužine šest metara. Gornja paluba od skoro šest kvadrata u potpunosti je namenjena vlasniku, a nudi master kabinu i prostrani trpezarijski prostor, sa dovoljno mesta za dvanaest osoba. Sportski ribarski čamac i spasilački tender takođe pronalaze svoje mesto na gornjoj palubi, a taj prostor se može koristiti za zabave ili večere. Prostor pramca sadrži superiorni panoramski odeljak, sa udobnom sofom i stolom.

Glavna paluba jahte dolazi sa salonom pune širine i krmom sa panoramskim pogledom, odakle se pruža lak pristup moru. Tu je takođe i zimska bašta koja odvaja krmeni prostor od salona, a može se koristiti kao salon onda kada su vremenski uslovi loši. Na donjoj palubi postoje četiri kabine za goste, a u blizini se nalazi i vinski podrum sa ledarom za skladištenje ribe.

Sunčana paluba dolazi sa predivnim ležaljkama i uglađenim podovima. Tu je i most dizajniran sa cevastim elementima inspirisanim vojnom tehnologijom, ali je sasvim dovoljno prefinjen i elegantan pa se idealno uklapa sa ostalim elementima luksuzne jahte.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group