SanLorenzo SD126

Italijansko brodogradilište Sanlorenzo upravo je predstavilo svoj novitet u očaravajućoj SD liniji luksuznih jahti...


Nazvana SD126, nova jahta je veoma impozantna i prostire se na četiri palube. U pitanju je motorna jahta, duga 38 metara, koja ima veoma elegantni profil i predivni oblik, inspirisan idealnim transatlantskim brodovima iz tridesetih godina prošlog veka. Prostrana i luksuzna, To-Tok jahta je prva iz ove linije, napravljena po meri, odnosno zahtevima svojih budućih vlasnika. Na njoj postoji dovoljno mesta za deset gostiju i posadu od šest članova, u veoma udobnim kabinama koje su ispunjene luksuznim pogodnostima.

Na glavnoj palubi, nalazi se master apartman koji dolazi sa prostranim garderoberom, njegovim i njenim kupatilom, a nadomak njega, tu je i predivni salon sa trpezarijom i grandoznim prozorima koji propuštaju optimalnu količinu prirodne svetlosti. Na ovoj palubi nalazi se i prostor gde gosti mogu uživati u čarima mora, kao i predivni bar gde mogu popiti osvežavajuće piće. Na donjoj palubi nalazi se ostatak smeštajnih jedinica, odnosno dve duple kabine i dve twin kabine, pri čemu svaka ima svoje privatno kupatilo. Ovde se nalaze i kabine za posadu, osim kabine Kapetana, koja se nalazi na gornjoj palubi, nadomak kokpita.

Na gornjoj palubi smešten je još jedan salon sa prostorom za sedenje, stočićima za kafu i barom, koji vas vodi do elegantnog trpezarijskog prostora. U eksterijeru ove jahte nalazi se paluba za sunčanje, koja je veoma moderna i prostrana i sadrži đakuzi, ležaljke i u potpunosti opremljeni bar sa dovoljno mesta za šest gostiju.

Ovu Sanlorenzo jahtu mogu pokretati tri različite opcije po pitanju motora - 2 MTU72 12 V 2000 motora koji mogu proizvesti 1080 kW i koji joj mogu dati brzinu od 16 čvoroba, ili 2 MTU 12V 2000 M94 sa 1193 kW i brzinom od 17 čvorova, a najmoćnija opcija je sa dva MTU 12V 2000 M93 sa 1340 kW, koji daju ovoj jahti brzinu od 18 čvorova.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group