SANLORENZO PREDATOR

Italijansko brodogradilište Sanlorenzo, dizajniralo je pravog morskog predatora za svog imućnog ruskog klijenta…


Nazvana Scorpion, ova jahta je osmi brod u njihovoj 46Steel liniji, a poseduje čelični trup i aluminijumsku superstrukturu. Ova jahta je dobila nautičku arhitekturu od Sanlorenzo kreativnog tima, dok je njen dizajn eksterijera uradio Frančesko Paskovski. Ticijana Verčelesi osmislila je enterijer, u saradnji sa vlasnikom broda.

Art Deko fuzija odabrana je za unutrašnjost jahte, predstavljena kao kombinacija savremenih elemenata sa Art Deko komadima nameštaja i umetnosti. Pet prostranih kabina, uključujući veliki master apartman na glavnoj palubi, kao i dve duple i dve twin kabine na donjoj palubi, spremno dočekuju svoje putnike.

Master apartman osmišljen je sa belim, srebrnim i lila tonovima, dok je prirodna svetlost naglašena vizuelnim senzacijama. Kupatilo koje je delo master apartmana ima prefinjeni i moderni izgled, sa velikom kadom, njegovim i njenim umivaonicima i drugim prilagođenim detaljima. Smeštaj za goste sadrži mozaike koji su napravljeni specijalno za ovu jahtu kao delo moskovskog umetnika, dok posada od devet članova ima svoj odvojeni smeštaj, koji je više nego kvalitetan i udoban.

Sanlorenzo Scorpion jahta predstavlja nam kvalitetnu izradu, inovacije, komfor, istančani stil i neverovatnu lepotu. Njen glavni salon je svetao i gostoprimljiv, kao simbol težnje ka savršenosti, dok su tamni, drveni podovi u kontrastu sa svetlim detaljima koji ispunjavaju njegov enterijer.

Trpezarijski prostor je jedan od najvećih na ovom brodu, sa predivnim staklenim stolom koji je okružen elegantnim tirkiznim stolicama i sadrži dovoljno mesta za deset putnika. Druge pogodnosti koje se nalaze na ovoj jahti, a koje su vredne pomena, su u potpunosti opremljena teretana sa saunom, kao i prostrana paluba za sunčanje sa đakuzijem, prostranim al fresco trpezarijskim delom i barom.

U garaži ovog broda nalazi se tender od sedam metara, sa dodatnom garažom na pramcu, gde ima dovoljno mesta za različite vodene igračke. Ovu jahtu pokreću dva CAT 3512C DITA motora, dajući joj maksimalnu brzinu od 17 čvorova i brzinu krstarenja od 15 čvorova. Sa transokeanskim rasponom od 3.500 nm, vlasnik i njegovi gosti će moći da uživaju u dugim krstarenjima oko sveta…

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group