SanLorenzo

Sa dužinom od 42.40 metara, elegantna Sanlorenzo 460Exp je najnovija jahta istoimenog italijanskog brodogradilišta…


Predstavljena prošle godine, ova jahta ima eksterijer koji je delo uvaženog dizajnera Frančeska Paskovskog, koji je kreirao njen interesatni profil, koji je zapravo inspirisan grandioznim istraživačkim brodovima.

Izgrađena upotrebom čeličnog trupa i aluminijumske supestrukture,nova jahta ima unikatnu zelenu boju mahovine, zbog koje se ističe u masi veoma lako. Ona ima neverovatno udobne prostore za opuštanje, a može primiti do deset putnika u pet apartmana sa privatnim kupatilima, uključujući dve duple sobe, dve twin sobe i master apartman pune dužine.

Na glavnoj palubi ove jahte nalazi se veliki salon sa udobnim sofama, koje su raspoređene ko niskog sivog klub stola, sa udobnom i toplom atmosferom. Glavni trpezarijski prostor nalazi se ispred prostora za sedenje, i uključuje kockasti sto, sa dovoljno mesta za svih deset gostiju.

Donja paluba sadrži različite pogodnosti, poput wellness sobe sa bazenom, modernom teretanom i turskim kupatilom. Sobe su osvetljene velikim vertikalnim prozorima sa obe strane, nudeći predivni pogled na more.

Grandiozna otvorena paluba sadrži dovoljno mesta za tendere do deset metara dužine. Na njoj se nalazi još jedan bazen kao i klub, dok se drugi bar nalazi nadomak saune i prostora koji je posvećen ronjenju.

Po pitanju snage, ova jahta ima twin Caterpillar C32 Acert motore, pri čemu svaki ima 1.319 KS, što za rezultat daje maksimalnu brzinu od 15 čvorova i brzinu krstarenja od 11 čvorova. 

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group