Revolver R42 - Brod sa agresivnom dušom

Revolver 42 je jedna od onih retkih stvari koje se retko pojavljuju na tržištu, ali kada se to dogodi oni definišu potpuno novu kategoriju, standard po kojem će svi ostali biti mereni.

Ovaj brod se odlikuje sa svojom agresivnom dušom. Tu su dve pogonske jedinice koje isporučuju veliki broj konja, koji su rođeni da vam obezbede neverovatnu zabavu i uživanje na vodi. Prva je 8.2-litarska V8 supercharged benzinska jedinica, koja isporučuje 662 KS pri 5,200 obrtaja u minuti. Druga je 5.9-litarska turbo dizel jedinica sa direktnim ubrizgavanjem, koja isporučuje 470 KS pri 3,400 obrtaja u minuti.


Ovaj brod je svestan svoje lepote i ponosi se time, a isto tako želi da pokaže sve svoje atribute bez imalo stida. Ali isto tako ima poslušnu dušu. Revolver R42 je jednostavan, udoban i sposoban da zadovolji svog gospodara. Na palubi se nalazi sve što vam je zaista potrebno i ništa više. Ovaj lepotan će vam pružiti samo osećaj blagostanja i sreće.

Uživajte.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group