Project Telex - luksuzna jahta od 65 metara

Londonski studio za dizajn jahti, Bannenberg & Rowell, upravo su predstavili svoju najnoviju superjahtu…

U pitanju je koncept jahte dužine 65 metara, nazvan Project Telex. Dizajniran sa četiri idejama o avanturi, aktivnom životnom stilu, snazi i proporcijama na umu, ovaj koncept jahte želi da nam da priliku da maksimalno uživamo u slobodi koju nam jedna jahta može ponuditi.

U svetu gde su privatnost, prostor, vreme i avanture retki komoditeti za kojima svi žudimo, sloboda je zapravo sirovi materijal i najbolji pokretač života. Ona se može nazvati ultimativnim luksuzom, kako kaže kreativni direktor ove kompanije, Sajmon Rovel.

Prateći ove principe, Project Telex može biti savršena jahta za vlasnike željne avanture, ali i za porodična krstarenja koja su sasvim opuštena. Njen otvoreni raspored vam daje priliku da posedujete brojne pogodnosti u donjem delu krme, uključujući teretanu, beach klub i spa, dok nudi dovoljno mesta za parkiranje podmornice.

Glavna paluba jahte poseduje prostrani salon sa ugodnim kaminom koji je fokalna tačka prostorije, uz panoramske prozore pune visine, koji neprimetno spajaju enterijer sa eksterijerom, koji krasi glomazni bazen. Gledajući sa strane, robusni eksterijer ovog koncepta je prema svemu sudeći inspirisan vojnim formama, sa slojevitom progresijom paluba i vertikalnim pramcem.

Project Telex jahta će nuditi dovoljno mesta za četrnaest gostiju u sedam kabina i isto toliko članova posade. Budući vlasnik će moći da uživa u svom privatnom master apartmanu, sa dva balkona smeštena iznad glavne palube. Ovde se takođe nalaze i dodatne dve kabine za goste, dok su preostale četiri smeštene na donjoj palubi.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group