Project CENTAURO - luksuzna megajahta

Milanska kompanija koja se bavi dizajniranjem jahti, Officina Armare, ponovo je u centru naše pažnje zbog neverovatnog novog koncepta…

U pitanju je 109 metara dugačka megajahta namenjena budućnosti, nazvana Project CENTAURO. Sa dovoljno mesta za do 14 putnika i 38 članova posade, ova jahta izgleda kao moderni bojni brod, spajajući u sebi svet luksuza i sporta.

Možemo slobodno reći da ova jahta predstavlja najodvažniji dizajn kompanije sve do danas, a kao koncept, ona je inspirisana nautičkim plovilima i svemirskim brodovima, što je kao rezultat dalo njenu interesantnu estetiku. Uprkos svojim dimenzijama, oštre ivice ove jahte, fluidne linije i sjajno završeni trup daju joj nadasve luksuzni izgled, sa velikim heliodromom koji dominira pramcem.

Prema Officina Armare, Project CENTAURO će pokretati twin konfiguracija MTU 20V 4000 M73L motora, uparenih sa upravljivim džetovima, što će brodu dati impresivnu maksimalnu brzinu od 20 čvorova i brzinu krstarenja od 18 čvorova.

Jahta je dizajnirana sa prostorom i relaksacijom na umu, sa krmenim prostorom mosta i glavnom palubom koje formiraju privatni vlasnički loft, dok drugi gosti mogu uživati u šest prostranih kabina na glavnoj palubi.

Kada se radi o zabavi, jahta će sadržati gornju palubu sa opservacijskom ložom koju će sačinjavati i đakuzi, luksuzni beach klub inspirisan antičkim hramovima, sa teretanom, prostorom za masažu, spa odeljkom, saunom i hamamom. Jahtu će krasiti i veliki prostori za sedenje na otvorenom, bioskop na donjoj palubi i veličanstveni infiniti bazen takođe.

Project CENTAURO će takođe sadržati i garažu sa strane, sa dovoljno mesta za dva tendera, nekoliko igračaka za vodu i malu podmornicu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group