Penthaus na vodi

Cranchi Yachts je svoj najnoviji flagship model nazvao primamljivm, a nekonvencionalni enterijer definitivno doprinosi tom opisu…

Nastala kao delo Christian Grande Design studija iz Parme, ova jahta se odlikuje klasičnom arhitekturom i obiluje interesantnim komadima nameštaja i finišima koji su definitivno retki u svetu nautike. Uz staklo obojeno crnom bojom, zidove koji su prekriveni tkaninama, drvene obloge, dekorativne svetlosne elemente, jastučiće narandžaste boje i akcentno stepenište, ekspanzivni enterijer ove jahte nas definitivno više asocira na stilski dekorisani stan.

Glavna paluba uključuje kuhinju, dnevni boravak, prostor za opuštanje i dodatni toalet, što je neobična karakteristika na jahti ove veličine. Na donjoj palubi se nalaze četiri elegantne kabine, master apartman pune širine, koji ide u kompletu sa garderobom i garderobom, kao i zadivljujući VIP apartman smešten u pramcu. Sve ukupno, jahta nudi dovoljno prostora za 18 osoba, uz posadu koja ima svoje sopstvene odaje, sa zasebnim pristupom.

Jahta ima prirodni protok energije, koji povezuje enterijer sa eksterijernim delovima, kako bi se dodatno integrisala prirodna svetlost, ispraćena životom na otvorenom. Settantotto jahta ima izdašnu glavnu palubu i veliki otvoreni prostor, koji će sasvim sigurno biti pravi hit kada otkuca čas za koktel zabavu. Pored toga, ona nudi lako dostupnu platform za plivanje sa ležaljkama, koje će vam omogućiti da se očas posla rashladite i opustite. Njen glavni element je svakako kokpit, koji se može transformisati u ogromnu terasu sa pogledom na okean, zahvaljujući posebnom liftu koji ga podiše iznad garaže obložene tikovinom i pomera unapred kako bi se stvorio dodatni prostor. Otvaranjem garažnih vrata, otkriva se veliki prostor za tendere, džet-skijeve i sve neophodne igračke za vodu.

Settantotto jahta je lepotiva kada se gleda i sa spoljne strane, pri čemu je Cranchi brend koji ju je konstruisao, zaista majstor u svom polju. Kao jedan od najstarijih, oni imaju preko 150 godina iskustva u izgradnji elegantnih brodova, pa su ovu jahtu okarakterisali sofisticiranim profilom, fluidnim linijama i zaobljenim uglovima, kako bi se postigao prirodni osećaj ravnoteže.

Jahta je takođe opremljena novim Volvo Penta D13-IPS1350, koji je najmoćniji motor iz IPS asortimana. Ova snaga, zajedno sa oblikom trupa obezbeđuje manju potrošnju goriva, veću brzinu i smanjene vibracije i buke.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group