Ovo je najveća jedrilica na svetu !!!

Sea Eagle II odmah nakon svog zvaničnog lansiranja, proglašena je za najveći jedrenjak od aluminijuma, što je Royal Huisman kompaniju postavilo na veličanstveni pijedestal…

Holandsko brodogradilište konstruisalo je na stotine brodova tokom svoje 136 godina dugačke istorije, ali ovo remek delo od 266 stopa, sa jarbolima od 200 stopa napravljenim od karbona i površinom od 3.700 kvadrata, definitivno je najprefinjenije i najveličanstvenije ikada.

Royal Huisman konstruisao je prvi Sea Eagle brod za istog vlasnika, biznismena sa Tajvana i veterana u polju jedrenja, 2015.godine. Originalni Sea Eagle brod je za sto dvadesert stopa manji od noviteta koji je dizajniran za prelaženje Panamskog kanala.

Enterijer ovog broda ima veličanstveni osećaj prozračnosti. Održivi paneli od kestena, wenge detalji i podovi od prirodne hrastovine stvaraju veličanstveni ambijent, dok moderna umetnička kolekcija vlasnika u čitavu priču dodaje dašak boje. S obzirom na to da je ovo jahta za jedrenje, ona je dobila rukohvate kroz čitav enterijer, koji su obmotani luksuznom kožom.

Sa uglađenim trupom koji potpisuje Dykstra, koji je matiran na jarbole od karbona, ova jahta je odmah prepoznatljiva. Iako je osmišljena kao kruzer sa dovoljno mesta za jedanaest gostiju i četrnaest članova posade, jahta ima brzinu od 21.4 čvora.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group