Nova jahta Rafaela Nadala

Trideset trogodišnji sportista kupio je sasvim prilagođeni 80 Sunreef Power katamaran, koji će mu biti dostavljen iduće godine…

Pre izvesnog vremena, preneli smo vam vesti da je zvezda tenisa, Rafael Nadal, stavio na prodaju svoju MCY 76 motornu jahtu nazvanu Beethoven, sa cenom od 3 miliona dolara.

Ovog puto, delimo sa vama vesti da je profesionalni teniser naručio novu jahtu, koja će po prvi put biti predstavljena na Kanskom festival jahti, zajedno sa još nekoliko modela slavnog poljskog brodogradilišta.

Poput njega, njegova jahta će verovatno biti pobednik takođe. Novi brod je jahta sa više trupova kreiranih od kompozita, dizajniranih za dugačka krstarenja u punom komforu. Jahta ima moćnu propulziju uz pomoć dva motora sa 1.200 konjskih snaga, kao i pametnu garažu i neverovatne detalje po pitanju personalizacije.

Jahta dolazi sa brojnim opcijama personalizacije za glavnu palubu, uključujući različite mogućnosti za trpezarijski deo i deo za sedenje, bar i otvorenu kuhinju. Klijenti mogu staviti svoju glavnu kabinu na glavnu palubu, odakle će moći da uživaju u pogledu is vim drugim pogodnostima.

Ispod glavne palube, nalaze se četiri kabine za goste i nekoliko smeštajnih jedinica za posadu, uz kuhinju i ostale detalje. Pogledajte više fotografija u galeriji:

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group