Nova Heesen jahta ostavlja bez teksta

Više slika

Više slika

Mnogi kažu da prava lepota dolazi iznutra, a upravo to nam dokazuje i najnovija Heesen jahta…

Project Pollux dužine 180 stopa, skoro je imao svoje debitantsko putovanje, kada su sve oči bile uprte u njegov enterijer. Superjahta je druga u svojoj klasi koja je dobila novi raspored kojim se maksimalno koristi njen enterijerni volumen. Kompanija heesen angažovala je Bannenberg & Rowell za opremanje ovog prostora, u stilu koji kombinuje odvažna rešenja i ležernu privlačnost. Londonski studio, koji je prethodno radio sa Heesen kompanijom na brojnim njihovim projektima, po svemu sudeći je uspešno savladao taj izazov.

Project Pollux ima prefinjeni enterijer sa snažnim karakterom i generalnom privlačnošću. Okarakterisan tamnim eukaliptusom i bledim javorom, kao i parketnim podovima, ovaj brod nas asocira na raskošni njujorški loft. Jahta nudi dovoljno mesta za 12 osoba u šest veličanstveno dimenzioniranih kabina. Luksuzni vlasnički apartman, smešten na glavnoj palubi, meri 90 kvadrata i nudi njegovo i njeno kupatilo, sa tup kabinom i kadom. Ostale kabine za goste se raspoređene na mostu i donjim palubama. Pored toga, ljubitelji života na pučini se mogu opustiti u slikovitoj sky loži i elegantnom glavnom salonu, sa barom.

U eksterijeru, tu je paluba za sunčanje, opremljena al-fresco trpezarijom, barom i glomaznim đakuzijem. Beach klub i wellness prostor su smešteni blizu vode, dok su tenderi i igračke smešteni u krmenom delu.

U svom eksterijeru, jahta nije ništa manje impresivna. Eksterijer nosi potpis Omega Architects, a dobio je brzi trup, uz dva MTU Tier III dizel motora, koji joj daju maksimalnu brzinu od 15.5 čvorova.

Zavirite u našu galeriju i dopustite joj da vas omađija svojom lepotom…

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group