Nadal kupio još jednu jahtu

Rafael Nadal se dokazao kao pravi majstor na različitim teniskim terenima širom sveta, a ovog puta, on nam pokazuje kao vlada pućinom…

Smatran jednim od najboljih tenisera sveta, ovaj sportista je kupio sasvim novu Sunreef 80 Power jahtu, koja mu je dostavljena u njegov rodni grad, Majorku. Kada se radi o katamaranima, moramo priznati da je ovo jedan od najboljih koje smo ikada videli. Jahta može primiti 12 gostiju u četiri kabine i master apartmanu. U ponudi je nekoliko vrhunskih pogodnosti, poput spa bazena sa vodopadom koji se nalazi na gornjoj palubi, modularnog krova, bara i lože, kao i raskošno i dekadentno dekorisanih prostora za relaksaciju.

S obzirom na to da slika vredi više od hiljadu reči, u našoj galeriji ih imate sasvim dovoljno, a moramo naglasiti da ovaj katamaran vredan pet miliona dolara u sebi kombinuje komfor sa pet zvezdica sa neverovatnim sposobnostima i funkcionalnošću na moru.

Što se pogonskog sklopa tiče, u ponudi su dve verzije – jedna sa twin motorima sa 575 KS i druga sa twin motorima i 1.200 KS. Prostrana terasa do koje se dolazi kroz vlasnički apartman jedno je od najboljih mesta za uživanje na samoj jahti.

Gosti mogu uživati u al-fresco obedovanju na mostu, gde se ujedno nalaze bar i odeljak za roštiljanje. Elegantna upotreba krem, kafenih i bež tonova master apartmanu daju dodir vrhunskog stila.

Moramo priznati, na samom kraju naše priče, da će i gosti ove jahte dobiti priliku da uživaju u izuzetnom luksuzu, jer svaka kabina dolazi sa privatnim kupatilima i sopstvenom šik dekoracijom.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group