Mansory Skuter

Poznata tjuning kompanija ovog puta predstavlja sjajan skuter za vodu koji će se svideti svim ljubiteljima nautike...ž


Mansory je kompanija koja je poznata po stilizovanju luksuznih automobila poput BMW-a, Audi-ja, Porsche-a i slično. Međutim, ova popularna tjuning kompanija odlučila je da se pozabavi i sa ovim sportskim plovilom.

U pitanju je Sea-Doo RXT-X 260 RS skuter za vodu koji je prava vodena munja. Sa svojih 260 konjskih snaga, ovaj skuter će vam omogućiti da za veoma kratko vreme pređete velike razdaljine na vodenoj površini. Black Marlin je naziv ovog stilizovanog Mansory skutera i on je napravljen da bude pomoćno vozilo vlasnika superjahti.

Iako je sjajno kada imate jahtu od nekoliko desetina metara, sa njom baš i ne možete obilaziti i prilaziti malim plažama. Zbog toga postoji Black Marlin. Mansory se pobrinuo da maksimlano ulepša ovo vozilo pa su na njemu primetni neverovatni LED farovi, kao i paneli od karbonskih vlakana.

Mansory je uspeo da smanji težinu ovog plovila, što automatski povećava njegovu brzinu. Takođe, ova kompanija se pozabavila i motornim performansama, pa je sa 260 KS ovaj skuter preobražen u zver od neverovatnih 550 KS. Priznaćete da je to velika snaga za ovako lagano, vodeno plovilo.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group