Lovesong - novo ime luksuza

Šta bi se dogodilo kada bismo mogli da flaširamo magiju Amalfi obale i pretočimo je u superjahtu?

Pa, po svemu sudeći, upravo to želi da učini renomirani italijanski dizajner, Đan Paolo Nari, predstavljajući svoju opčinjavajuću novu kreaciju sa dužinom od 148 stopa. Lovesong, koja je za sada samo koncept, dizajnirana je u saradnji sa britanskim brodogradilištem, Brythonic Yachts, dok svoj inžinjering duguje Kobus Naval Design studiju. Ovaj brod sa tri palube dobio je čelični trup i aluminijumsku strukturu, ali takođe može biti finiširan aluminijumom, ukoliko novi vlasnik tako poželi.

Lovesong nudi fluidne linije i uglađenu siluetu, koje joj daju nenaglašenu eleganciju. Na palubama, ona poseduje ležaljke za sunčanje, suncobrane i brojne inovativne načine za kupanje, bez pravog napuštanja jahte. Takođe, ova jahta ima specifični raspored enterijera, koji nudi dovoljno prostora za deset osoba, sa vlasničkim apartmanom, dva VIP apartmana i dve twin kabine. Tu su i odvojene četiri kabine namenjene posadi. Glavni salon i sky loža opremljeni su predimenzioniranim prozorima i vratima, dajući gostima priliku da uživaju u neverovatnoj okeanskoj panorami kada god to požele.

U pravom italijanskom stilu, u Lovesong jahti se najbolje uživa na al-fresco način. Ona ima modularni beach klub, gde možete popiti popodnevni Aperol Spritz, zajedno sa velikim bazenom koji se nalazi iznad glavne palube i đakuzijem na krmi. Impresivna paluba za sunčanje opremljena je barom, sofama, trpezarijskim stolom  i još jednim đakuzijem. Ovde se takođe nalazi i heliodrom koji može biti pretvoren u prostor za letnje zabave.

Naravno, Lovesong nudi i dovoljno mesta za čitav niz igračaka i tendera, jer je opremljena sa dve velikodušno dizajnirane garaže. Njena snaga može poteći od twin 1.200 HP motora, koji će joj podariti maksimalnu brzinu od 17 čvorova i brzinu krstarenja od 12 čvorova.

“Pokušao sam da uključim sve što bih ikada mogao da poželim u dizajn ovog broda. Luksuzne osobine, poput tri đakuzija, beach kluba i heliodroma, čine da Lovesong jahta deluje mnogo veće nego što zapravo jeste”, izjavio je Nari.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group