Konor Mekgregor predstavlja svoju novu Lamborghini jahtu

Više slika

Više slika

Poznat kao veoma sramežljiv i povučen tip, MMA borac je iznenadio sve iskoristivši društvene mreže kako bi se pohvalio svojom novom igračkom - prelepom jahtom kreiranom u pogonu kompanije Lamborghini...

33 godine stara UFC legenda postavila je fotografiju na Instagram platformi, a na njoj je moguće videti ogroman brod od gotovo dvadeset metara na brodogradilištu u Italiji. Predivno plovilo vredno 2,6 miliona funti, dizajnirano je i kreirano je od strane Italian Sea Group and Tecnomar kompanije za Lamborghini i može razviti velikih šezdeset čvorova.

Za dizajn ove luksuzne jahte ikonični automobili italijanskog brenda predstavljali su očiglednu inspiraciju, praćenu futuristički dizajniranim Y farovima, kontrolnom tablom koja podseća na hibridne sportske automobile srednjeg motora kompanije Lamborghini i naravno, prepoznatljivi logo legendranog proizvođača.

Ovaj uticaj automobilske industrije proteže se u enterijer ove jahte, koji poseduje inspiraciju poznatih Lamborghini Miura i Countach modela. Ovaj brod takođe poseduje i privatni prostor spavaće sobe, smešten u donjem delu palube.

Oduševljeni Mekgregor, koji je snimljen prilikom izbora satova za svoje novo plovilo prošlog oktobra, sa opisom fotografije "Superautomobil na moru", izjavio je da je počastvovan time što je uspeo da osigura kupovinu dvanaeste od svega 63 jahte koje će biti kreirane.

"Hvala ti Đuzepe Konstantino i hvala čitavom tvom timu u The Italian Sea Group kompaniji zbog predivno odrađenog posla!", dodao je borac na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tecnomar (@tecnomaryachts)

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group