Jahta za obilazak planete

Rimor X jahta dizajnirana je da vas preveze sa jednoj kraja zemlje na drugi, ali njen enterijer više nas podseća na luksuznu hi-tech palatu, nego na tradicionalni istraživački brod...

Raskošni avanturista se u svom novom izdanju definitivno podmladio i savladao nove izazove u svetu dizajna jahti – možemo slobodno reći da je to bilo razmišljanje koje stoji iza Rimor X projekta, koji predstavlja koncept u kom je kombinovan neverovatni luksuz i tehnička nadmoć. Nastala kao saradnja između Sturge Design i luksuzne turističke kompanije Pelorus, ova ekspedicijska jahta dizajnirana je tako da može posetiti svaki kutak našeg sveta – od ledenog Arktika do najudaljenijih polinežanskih ostrva.

Jedna od glavnih konekcija Rimor X jahte sa vodom jeste njena Mermaid loža, koja poseduje stakleni prozor koji je do pola u vodi, nudeći konstantno pogled ispod površine vode. Drugi elementi Rimor X jahte uključuju bazen sa sopstvenom ložom koja može biti transformisana u helikopterski hangar samo jednim dodirom na dugme, ogromnu teretanu, spa, đakuzi sa logorskom vatrom, intimne zatvorene prozore i mnogo toga drugog.

Dizajnirana za uspešne ljubitelje avanture, ova jahta ima dovoljno mesta za četrnaest putnika u sedam kabina. Uobičajene igračke gigajahti, poput podmornice, džet skija i drugih detalja takođe su dostupne, zajedno sa opremom koja će vam dobro doći prilikom posete udaljenim destinacijama.

Ova jahta vas bukvalno može odvesti gde god da poželite – od ronjenja u besprekornim vodama Solomonskih ostrva ili istraživanja korala, pa sve do vožnje motornim sankama po udaljenim delovima arktičkog kruga.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group