Jahta Bijonse i Džej Zija se iznajmljuje

Ukoliko imate pola miliona viška, koji će vam progoreti rupu u džepu, zašto ih ne biste potrošili na uživanje na brodu, koji je nekada bio u vlasništvu slavnog moćnog para?

Novoimenovana Illusion jahta je brza i ekonomična, dostiže brzinu od 28 čvorova dok sagoreva 20 % manje goriva od drugih brodova sličnih dimenzija, zahvaljujući svom inovativnom dizajnu trupa. Pored toga, ona ima neverovatni opseg od 4.200 nautičkih milja, što je čini savršenom za ekološki svesno obilaženje udaljenih ostrva, u intimnom društvu porodice i prijatelja.

Kada je 2013.godine konstruisana od strane Heesen brodogradilišta, tada nazvana Galactica Star, ova jahta je bila prva koja je inkorporirala novu formu trupa koja je bila delo Van Oossanen Naval Archtiects. Dve godine nakon toga, jahta se našla u posedu Bijonse i Džej Zija, a sada ima novog vlasnika, novi izgled i dizajn i može se iznajmiti.

Originalni enterijer jahte, sa relativno malim volumenom, delo je britanske dizajnerske kompanije Bannenberg & Rowel, ostao je skoro sasvim neizmenjen. Njegova generalna estetika je poprilično popunjena, upotrebom poliranog čelika, kože, makasar abonosa i velike količine stakla. Sasvim dovoljna količina dnevne svetlosti preliva se u enterijer, ali se to možda neće dopasti svakom gostu.

Što se eksterijera tiče, tu je paluba za sunčanje od 114 kvadrata sa dve lože i savršeno opremljenim barom pored velikog đakuzija. Zahvaljujući specijalnim paravanima koji su obojeni prozirnim slojem boje, čak i tokom najvetrovitijih dana možete uživati u svojoj jahti, bez ometanja. Jahta dolazi sa 13 članova posade koji će se pobrinuti za sve vaše potrebe, dok se velika loža na zadnjem delu transformiše u heliodrom na dodir dugmeta.

Klimatizovani beach klub, platform za plivanje i morska terasa će zabaviti sve goste ove jahte, kojih ukupno može biti 12. Ukoliko kojim slučajem ne želite da se kupate u moru, u ponudi je i bazen sa  staklenim dnom na glavnoj palubi, kao sasvim privlačna alternativa.

Jedina loša strana ove jahte jeste mali broj kabina – ima ih samo šest. Što se tiče cene iznajmljivanja, ova jahta će vas koštati 434.000 dolara nedeljno, bez poreza i drugih troškova.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group