Ferretti Yachts predstavlja novo luksuzno plovilo

Italijanski luksuzni brend Ferretti Yachts, najavio je pravu stilsku revoluciju tokom Kanskog festivala jahti, gde su predstavili svoju novu Ferretti 500 jahtu…

Zasnovana na prijatnoj “Just Like Home” filozofiji, Ferretti Yachts 500 predstavlja život na moru, koji je savršena kombinacija stila i komfora. Ova filozofija uključuje opcije koje se generalno mogu videti na većim jahtama, u okruženju zbog kog će se putnici osetiti kao kod svoje kuće. Stilska revolucija će početi od strateškog segmenta dužine 150 metara, ali će ubrzo osvojiti čitavu njihovu flout.

Sa svojim osveženim dizajnom, Ferretti Yachts 500 mogu ponuditi mnogo toga osobama koje žude za nezaboravnim danima na pučini. Ferretti brend se udružio sa italijanskim arhitektom, Filipom Salvetijem, kako bi zajedno kreirali sportski eksterijer jahte, dok je dizajnerski studio Ideaeitalia radio na elegantnim konceptima enterijera.

U početku, enterijer će biti ponuđen u dva različita moda – tu je klasična linija, sa toplim tonovima, kao i savremena, koja sadrži intenzivne tonove i modern površine, pri čemu su oba moda dizajnirana tako da odgovore na potrebe svojih vlasnika. Enterijeri su osmišljeni sa osećajem dobrostanja na umu, pa ih krase pažljivo odabrani luksuzni komadi italijanskog nameštaja.

Budući kupci će moći da izaberu između dva ponuđena rasporeda prostora donje palube takođe. Prva opcija uključuje prostrani master apartman i VIP kabinu, pri čemu oba dolaze sa svojim privatnim kupatilima, dok drugi raspored dolazi sa master kabinom, VIP i manjom duplom kabinom sa dva kreveta, uz dva kupatila i odvojeni tuš.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group