Feadship predstavlja koncept nove megajahte jahte

Više slika

Više slika

Reći da najnovija Feadship megajahta ima zvezdanu moć nikako nije dovoljno…

Ova jahta dužine 358 stopa ne samo da je dobila zlatnu šemu boja, već je inspirisana sjajnim ličnostima pop kulture: Forestom Gampom i Fredijem Merkjurijem. Project FG po prvi put je urdio plodom tokom Feadship Brokers Course 2019.godine. Feadship dizajnerski tim iz Studio De Voogt udružio se sa pozvanim brokerima, kako bi zajedno kreirali brod za fiktivnog klijenta, Fredija Gampa. Nekoliko dana kasnije, Project FG bio je spreman da osvoji svet.

“Project FG je sasvim nova regalna megajahta sa privlačnošću superzvezde”, stoji u zvaničnom opisu noviteta holandskog brodogradilišta. Finalni koncept predstavlja intrigantnu dihotomiju prizemne delikatnosti i punk-rok energije koja će vam garantovano probuditi energiju. Kako kažu iz Feadship brenda, Project FG “će vam dozvoliti da se zabavljate na ludim žurkama čitave noći i da odmarate u miru tokom dana”. Govoreći o konceptu u video intervjuu, dizajner Jan Šafers objasnio je da Project FG sadrži brojne pogodnosti, koje će odgovoriti na potrebe obe strane ličnosti.

I zaista, jahta je ispunjena svim pogodnostima koje bi dve legende po kojima je nazvana ikada poželele. Tu je prostrani klub na plaži koji može ugostiti do 300 osoba, panoramska piano loža gde možete komponovati svoj novi hit, zajedno sa pop-up stonim tenisom koji je okružen staklom kako vam loptice ne bi bežale preko palube. Takođe, na jahti možemo videti bar, đakuzi i ležaljke za sunčanje.

Tu je takođe i misteriozni noćni klub, skriven duboko u srcu ovog broda, tačnije njegovom “podzemlju”. “Gosti moraju pronaći klub – nema uputstva za dolaženje do njega i ideja je da se on nalazi negde iza motora – tu su skrivena vrata, koja vam otvaraju čitav svet zabave”, dodaje Šafers. Kako kažu iz brodogradilišta, prozor je dizajniran za “ekskluzivna privatna okupljanja” ili divlje zabave, ako nas pitate. Kada dođe vreme za počinak, Project FG nudi dovoljno mesta za 22 osobe.

Poput Fredija Gampa, Project FG za sada postoji samo u mašti, ali se svakako nadamo da ćemo je uskoro videti kako vlada pučinom.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group