Escalade jahta - mala, ali opasna

Postavljajući nove standarde kao superjahta, novi Trimonoran koncept dužine 25 metara, dobio je naziv Escalade...

Ovaj brod predstavlja novi korak u inovacijama sveta nautike, jer se sastoji od tri tanka trupa, što ga čini veoma interesantnim sa praktično 30 % više prostora i većom stabilnošću, uz manju vodenu rezistenciju. Trup ove jahte na veoma lep način seče talase, što rezultira glatkom vožnjom, koja svim putnicima nudi pravi komfor.

Verovali ili ne, ovaj koncept je u proizvodnji proveo čak 30 godina, a sada je konačno ugledao svetlost dana, kada se dizajner Baran Akalin udružio sa G. Jelle Bilkert iz holandske kompanije Anwigema. Escalade je luksuzna lepotica sa maksimalnom brzinom od 42 čvora i predstavlja novu generaciju superjahti, koju pokreće hidraulični sistem propulzije. Ona je veoma avangardna, rezultat je opsežnog istraživanja i ultra je luksuzna.

Jahta sadrži četiri kabine – master kabinu na pramcu, jednu VIP i dve duple na donjoj palubi. Pored toga, ona ima posvećeni prostor za posadu, uz garažu za džetskijeve.

Prostori za sunčanje i uživanje su kreirani u izobilju, dok se đakuzi sa staklenim dnom nalazi na plaubi sa mostom. Trpezarijski prostor, loža i privatni bioskop sačinjavaju salonski prostor, u kom se nalazi reflektivni plafon, koji dodatno naglašava sve luksuzne momente.

Silija Sojer je odgovorna za luksuzne enterijere, protkane toplim tonovima. Zemljane nijanse kombinovane su sa mermerom i jedinstvenim ormarićima pravljenim po meri.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group