Ducati Draxter

Ducati Motorcycles kompanija, posetila je 2016 Motor Bike Expo u Veroni…


Oni su jedan od najprivlačnijih i najinteresantnijih brendova koji prozivode motore u čitavom svetu, pa su posetom ovom sajmu, još jednom dokazali svoju odličnost, otkrivanjem novog “draXter” koncepta motora.

Ovaj primamljivi Ducati draXter baziran je na XDiavel modelu, iako je malo “začinjeniji” u odnosu na standardni proizvodni model. Kao delo Ducati centra za stil i napredni dizajn, ovaj neverovatni projekat istražio je moguću budućnost stilizovanja i dizajniranja Ducati motora.

Praktično, ovde govorimo o ekstremnom dragsteru koji sadrži premium trkačke komponente, sa suspenzijom i kočnicama koje potiču sa 1299 Panigale Superbike modela. Ekstremne proporcije i trkački fokusirani dizajnn pretvorio je XDiavel proizvodni model u unikatni, očaravajući supersport koncept motora.

Broj 90 koji se nalazi sa strane Ducati “draXter” modela podseća nas na činjencu da Ducati brend proslavlja devedeset godina strasti i brzine. A kao pravi način proslavljanja ove godišnjice, oni su predstavili ovaj model kojim su oduševili sve ljubitelje motora i opštu javnost.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group