Domus - jahta za avanturiste

Više slika

Više slika

Tecnomar brodogradilište želi da nam ponudi sasvim novu viziju života na pučini svojim najnovijim konceptom superjahte…

Slavni brend upravo je predstavio svoju najnoviju luksuznu jahtu dužine 118 stopa, koja je ispunjena pogodnostima sa pet zvezdica i već sada je dobila nadimak “Vila pokraj mora”. Zvanično ime novog broda je Domus, što u prevodu sa latinskog znači “dom”. Razvijen od strane samog brodogradilišta, sasvim aluminijumski koncept jahte ima uglađene linije i stilski dizajn od poda do plafona. Sama jahta pre svega je usmerena prema čarter tržištu, pa nudi izobilje prostora za opuštanje i zabavljanje. Zapravo, ona je opremljena krovnom DJ kabinom!

Domus nudi prostrani enterijer koji u sebi kombinuje zagasitu paletu boja sa raskošnim materijalima – tamno braon koža, sveži beli mermer i svetlo drvo. Pored toga, ona ima prozore od poda do plafona, koji propuštaju izobilje prirodne svetlosti i spajaju enterijer sa eksterijerom.

Raspored jahte nam prikazuje velikodušni glavni salon sa raskošnom ložom, kuhinjom i formalnom trpezarijom za uglađene večerne zabave. U ponudi je i pet savršeno opremljenih kabina koje nude dovoljno mesta za do 10 osoba, sa kapacitetom za pet članova posade.

Naravno, u Domus jahti uživanje je najbolje, kada je al-fresco. Brod ima spektakularne otvorene prostore u kojima se može uživati i danju i noću. Prostrana krmena paluba na primer, meri oko 38 kvadrata i poseduje visoke balustrade sa integrisanim staklenim prozorima. To znači da se ovaj prostor može koristiti kao beach klub tokom dana ili trpezarija tokom večernjih časova, bez obzira na vremenske prilike.

Pored toga, tu je skrivena loža na prednjem delu, koja je idealna za sunčanje, zajedno sa palubom koja je posvećena upravo toj aktivnosti. Krovni prostor nudi vam panoramski pogled na okean, uz bar, solarijum i vrhunski zvučni sistem.

Domus jahta opremljena je sa četiri Volvo 1350 kw motorima, koji joj daju maksimalnu brzinu od 21 čvora.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group