Custom Line 106 izgleda brzo i luksuzno

Nova Custom Line jahta uputila se ka pučini i izgleda kao nešto što je svakom kupcu ovakvih plovila potrebno...

Magična mešavina između tradicionalnih linija, savremenog stila i ultra-moderni eksterijer ovog broda osmišljeni su u glavi proslavljenog dizajnera jahti, Frančeska Pazkovskog, dok je njegova realizacija nastala iz saradnje sa kompanijom Product Strategy Committee, vođenom od strane Piera Ferarija.

Custom Line 106 jahta izgleda aerodinamično i luksuzno, čak i kada je ukotvljena, delujući uvek potpuno spremno za beskrajne avanture na pučini. Novi elegantni brod dolazi sa ukupnom eksterijernom površinom od 220 m2, uparenom sa zadivljujućim enterijerom, koji svakog posmatrača ostavlja bez teksta u bilo kom pravcu da pogleda.

Putnici ovog broda mogu da uživaju u pristupnim delovima, uzvišenom prostoru za sedenje, opremljenim sofama i komotnim stolicama, kao i velikim ležaljkama. Na krmi, 106 poseduje potopljenu garažu sa glavnim gliserom, a tu je i druga garaža namenjena još jednom gliseru ili trosed džet skiju.   

Sa unutrašnje strane, sve srećne vlasnike ove jahte u glavnom spavaćem delu očekuju dva garderobera i prostrano kupatilo, dok dve VIP kabine zajedno sa dva apartmana na prednjoj strani omogućuju prijateljima i porodici da se pridruže zabavi. Čovek čiji je ovaj primerak, odlučio se za formalni dizajn unutrašnjosti svog broda, sa elegantnim glavnim salonom, prostorom za sedenje i trpezarijskim prostorom obeleženim tamnim drvenim površinama i premijum presvlakama.

Prozori od poda do plafona pružaju prirodnu svetlost tokom celog dana, dok električni mehanizmi za otvaranje pružaju mogućnost za uživanje u okeanskom vetru. Što se tiče snage i performansi, vredi napomenuti da ova jahta poseduje 2.217 ks koji dolaze iz 16V dizel motora i dovoljni su za maksimalnu brzinu od 23 čvora. Modifikovana verzija ovog pogonskog sklopa posedovaće 2,638 ks i biće u mogućnosti da dostigne veoma lepih 26 čvorova, u potpunom komforu i bezbednosti.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group