Blanche - hotel od 5 zvezdica na vodi

Fincantieri Yachts brend poznat je po dizajniranju veličanstvenih megajahti koje izazivaju status kvo…

Slavni brend je uspeo sve da nas oduševi svojim najnovijim izdanjem, koje predstavlja koncept nove generacije poznat kao Blanche. Sa dužnom od 230 stopa i veličanstvenim enterijerom, ova megajahta će vas podsetiti na vaš omiljeni hotel sa pet zvezdica.

Prva stvar koju ćete primetiti na ovoj jahti jeste nedostatak bilo kakvih nepotrebnih detalja. Italijansko brodogradilište namerno je izbeglo vizuelne opstrukcije kako bi se kreirao otvoreni i jednostavni prostor, koji akcentuje njene graciozne linije.

Koncept je razvijen u partnerstvu sa Gabrijelom Teruci. Mladi italijanski dizajner osnovao je svoj istoimeni studio 2016. godine, a već je radio na brojnim prestižnim projektima. Saradnja ovog mladog čoveka i slavnog brodogradilišta kao što je Fincantieri, koje ima skoro dva veka iskustva, dovela je do pionirske kreacije.

Glavni element ove veličanstvene jahte jeste njen ogromni enterijer. Blanche ima očekivani volumen od 1.535 GT i okarakterisana je otvorenim planom prostora koji maksimalno koristi sunčevu svetlost. Sa dovoljno mesta za četrnaest gostiju u sedam kabina, Blanche ima prostor za još 17 članova posade. Luksuzni master apartman otvara se prema panoramskoj terasi, dok je sam prostor okružen glomaznim prozorima kroz koje se pruža neverovatni pogled na pučinu.

Kada se radi o pogodnostima, Blanche jahta je dobila beach bar, kompletiran sa bazenom sa vodopadom, đakuzi, scensku nebesku ložu, veličanstveni wellness prostor i piano bar. Što se tiše o performansama i specifikacijama, tip motora nije zvanično objavljen, ali iz brodogradilišta tvrde da će ona imati prelazni opseg od 5.000 nautičkih milja, pri brzini od 12 čvorova.

Kako vam se čini?

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group