Baglietto jahta - plovilo koje vas vodi u raj

Renomirano italijansko brodogradilište Baglietto, skoro je predstavilo svoj novi projekat superjahte, nazvan Abaco…

U pitanju je opčinjavajući brod razvijen u saradnji sa Santa Maria Magnolfi studiom. Inspirisani idejom života i uživanja na moru, ovaj koncept ima za cilj da postane savršena jahta za plovidbu plitkim vodama, sa lakim pristupom moru i brojnim otvorenim prostorima.

Abaco dizajn okarakterisan je odvažnim, modernim linijama, sa glomaznim staklenim površinama koje vam daju priliku da uživajte u čarobnom pogledu na pučinu gde god da se nalazite. Glavna paluba nudi ne manje od 120 kvadrata prostora, a proteže se prema krmi, gde se ujedno nalazi kokpit i mali beach klub, koji je u direktnoj vezi sa morem.

U zadnjem delu jahte, možemo videti veličanstveni infiniti bazen i udoban prostor za sunčanje, dok se iza njega nalazi al-fresko trpezarija sa dovoljno mesta za 16 putnika. Glavni salon specijalno je dizajniran kako bi otvorio krmu, dok se unutar staklenog prostora nalazi i zimska bašta, sa barom i dnevnim boravkom, koja takođe može biti sasvim otvorena, zahvaljujući kliznim prozorima koji se protežu od poda do plafona.

Budući vlasnici ovog opčinjavajućeg broda moći će da uživaju u prostranom vlasničkom apartmanu, koji sadrži kancelariju, njegovo i njeno kupatilo, dok će drugi putnici dobiti priliku da odsednu u četiri velike kabine na donjoj palubi. Što se posade tiče, njihovi prostori se nalaze takođe na donjoj palubi, ali na pramcu.

Gornja paluba, paluba za sunčanje i pramac nude dodatnih 170 kvadrata prostora, sa nekoliko odeljaka posvećenih uživanju. U međuvremenu, enterijer satkan od prirodnih materijala i jarkih tonova, poput tikovine, rafije, lana, slame i brojnih tropskih vrsta drveta, daće čitavoj priči egzotični dodir, kombinujući svežinu i eleganciju, sa najboljim dostupnim pogodnostima.

Abaco jahta će biti opremljena sa dva CAT C32 ACERT D motora, koji će joj pomoći da razvije maksimalnu brzinu od 17.5 čvorova, sa brzinom krstarenja od 12 čvorova. Jahta će takođe sadržati i garažu koja može primiti tender od šest metara, manji spasilački tender i nekoliko igračaka za vodu.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group