BadGal - jahta za najbogatije hedoniste

Više slika

Više slika

Najnovija superjahta sa potpisom Officina Armare BadGal, definitivno ima specifičan stav…

Ovaj preteći brod dužine 141 stope, najbrži je brod ovog studija, koji će vas oduševiti iz kog god ugla da ga pogledate. “Loša devojka pučine” okarakterisana je agresivnim pramcem i moćnim ličnim stranicama. Jahta je dobila izobilje elemenata od crnog stakla, unikatnu gornju palubu u obliku kupole, sa linijama koje idu tečno od pramca do krme, dajući joj sportski, ali elegantni osećaj.

BadGal je takođe dobila Officina Armare DNK, pa u sebi sadrži twin MTU 12V 4000CM93L motore, zajedno sa trupom koji joj omogućava da ide po površini vode, umesto da seče kroz talase. To znači da je ona neverovatno brza za svoje dimenzije, pa može razviti maksimalnu brzinu od 29 čvorova, dok je njena brzina krstarenja 25 čvorova.

BadGal takođe nudi više prostora u svom enterijeru, zahvaljujući pametnim dizajnerskim izborima. Officina Armare brend odlučio se za v-drive transmission konfiguraciju, koja smanjuje prostor motora i stvara više enterijera na donjoj palubi.

BadGal u sebi koristi najfinije drvo, kamen i metale, a nudi pet neverovatnih kabina koje mogu primiti do deset gostiju, u rasporedu koji nudi maksimalnu privatnost i opuštanje na moru. Pored toga, ona nudi dovoljno mesta za šest članova posade u tri kabine, sa krevetima na sprat na donjoj palubi. Ipak, njen glavni detalj je loža na gornjem nivou, koja igra ulogu vidikovca, nudeći neverovatan pogled na okean. Takođe, deo ove jahte je i muzički studio.

Pored toga, brod takođe sadrži vrhunske al-fresco pogodnosti, uključujući đakuzi, bazen i veliki broj ležaljki za sunčanje. Tenderska garaža na donjem nivou sadrži mini BadGal tender, koji reflektuje njen stil.

Kako saznajemo, BadGal jahta će biti završena 2023.godine, a biće dostupna za kupovinu uz cenu koja je dostupna na upit.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group