Azimut predstavlja novu jahtu

Predstavljena pre samo nekoliko nedelja, novodizajnirana Azimut Grande S10 jahta najnoviji je dodatak vrhunskoj floti ovog brenda…

Italijanski proizvođač jahti udružio se sa Albertom Mansinijem kako bi zajedno kreirali eksterijerne linije ovog broda, dok je Frančesko Gvido radio na dizajnu enterijera. Azimuth Grande S10 ima spušteni profil, koji nas asocira na ultra modern jedrenjake. Na mostu, nalazi se udobni prostor za sunčanje, uz dva stola i predivni prostor za sedenje. Pramac ima isti ambijent kao i most, dok krma dolazi sa biminijem koji je štiti od sunca.

Nova dvadeset osam metara dugačka jahta sadrži i tendersku garažu, gde se može naći RIB i džet ski. Krmna stanica nalazi se na glavnoj palubi, zajedno sa luksuznim salonom i trpezarijom, koji su odvojeni particijskim zidovima.

Na donjoj palubi, u srednjem delu broda, nalazi se vlasnički apartman pune širine, zajedno sa dve duple i jednom tvin kabinom. Prostor za posadu se nalazi u zadnjem delu jahte, gde se nalazi i kapetanska kabina.

Na kraju, moramo napomenuti da Azimut Grande S10 jahta može postići maksimalnu brzinu od 35 čvorova, a kapacitet njenih rezervoara je 9.500 litara.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group