Ann G Hessen

Nakon što je prošla kroz neke od najrigoroznijih testova za superjahte, nova Ann G jahta Heesen brodogradilišta konačno je ugledala svetost dana…


Ova lepotica sa čeličnim trupom sadrži eksterijer koji je dizajnirao Kliford Den, a predstavlja nam moćni i agresivni profil. Njena superstruktura napravljena je od aluminijuma i odmah vam stavlja do znanja da se ovde radi o sportskoj jahti, dok se njeni Twin MTU M64 dizel motori savršeno uklapaju u čitavu priču. Kao takva, Ann G superjahta veoma lako dostiže maksimalnu brzinu od 15.6 čvorova.

Engleska kompanija Reymond Langton dizajnirala je njene kabine u art deko stilu koji savršeno prati njen moćni eksterijer. Paneli od makasar abonosa, naglašeni detaljima od nerđajućeg čelika, belog oniksa i kože, inspirisaće i impresionirati svakoga ko kroči na ovu jahtu.

Veliki art deko luster uramljen otvorenim stepeništem kao da nam objašnjava u kakvom se okruženju nalazimo. Art deko tema se širi kroz četiri kabine za goste, koje takođe sadrže makasar, nerđajući čelik i prefinjenu kožu, kao i unikatne palate boja.

Prostrani vlasnički apartman dekorisan je originalnim umetničkim delima, a ima i svoju privatnu kancelariju, njegovu i njenu garderobu, kao i kupatilo sa geometrijskim detaljima od kamena.

Društveni prostori na ovoj jahti sadrže glavni salon sa prostorom za sedenje nadomak bara, elegantnu trpezariju i nebesku ložu na mostu, koja ima velike prozore za uživanje u neverovatnim pogledima na more. Klupski deo dizajniran je za vežbanje ili opuštanje u parnoj sobi, baru i otvorenom prostoru za sedenje.

Krovna paluba je verovatno najbolje mesto za uživanje na ovoj jahti, sa otvorenim prostorima sa obe strane. Na kraju, moramo reći da Ann G superjahta izgleda kao da je spremna za avanturu, bez obzira iz kog je ugla gledate.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group