A88 GranSport – jahta kreirana za brzinu

Poznati milanski studio za dizajn jahti, Officina Armare, predstavio je novi koncept jahte od 27 metara. Ovaj neverovatni brzi krstaš kombinuje „elegantan, moderan i sportski dizajn sa ogormnom snagom“.

Inspirisan hiperautomobilima i njihovim dizajnom, A88 GranSport izgleda kao kupe za otvorena mora, sa naglašenim zadnjim bokovima i dramatičnim krovom koja mu daje vrlo mišićav izgled i agresivan stav.

Izgrađenu u potpunosti od stakloplastike, jahtu A88 GranSport pokretaće dvostruki motor od 2.600 KS, s površinskim pogonima Arneson, koji će ovo plovilo pokretati zapanjujućim brzinama do 40 čvorova. Ledeni sivi trup jahte, zajedno sa specijalno dizajniranim otvorima za vazduh, spojlerima od ugljeničnih vlakana koji su prisutni na svakoj strani jahte, izduvom na vodi i navigacionim lampama koje svetle noću, upotpunjuju ovaj izgled nadahnut superauotmobilima.

Ekscentričnu sportsku estetiku takođe dopunjuje aerodinamični tvrdi krov koji dolazi sa staklenim pločama kako bi putnicima ponudio mogućnost izbora između sunca i hlada kada su u pilotskoj kabini. Na glavnoj palubi naći će se prostrana trpezarija, udobna mesta za sedenje i potpuno opremljen bar.

Ispod palube, A88 GranSport mogao je primiti do osam putnika u četiri dobro opremljene kabine, sa dva velika glavna apartmana i dve kabine sa dva odvojena kreveta.

A88 GranSport će takođe imati garaže pristojne veličine, u kojima će biti smešteni manji brovodi i skuteri.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group