77 Atlantico - nova jahta Marka Ferarija

Najnoviji projekat poznatog italijanskog dizajnera jahti Marka Ferarija, Atlantico, je 77 metara dugačka jahta niskog profila, kreirana od aluminijuma, sa privlačnim sportskim izgledom...

Zapanjujuća jahta koju možete videti u galeriji, ima za cilj da bude lagana i ekološka, sa aluminijumskom konstrukcijom i hibridnim dizel-električnim pogonskim sistemom. Ovo plovilo od 77 metara trebalo bi da bude u stanju da dosegne maksimalnu brzinu od 24 čvora, sa neverovatno niskom gazom od samo 3,2 metra, što ga čini savršenim za posetu lukama ili osamljenim plaža u plitkim vodama.

Jahta se može pohvaliti prostranim palubom za vlasnika na kojem ćete naći kabinu, umetničku galeriju i prelepo kupatilo zajedno sa tušem i kadom. Spoljni deo dolazi sa privatnim salonom i đakuzi kadom i ima direktan pristup heliodromu, koji se može pretvoriti u bioskop ako ne pristanete na jahtu helikopterom.

Na mostu se nalazi teretana okružena staklom, savršena bez obzira na vreme napolju. Eksterijer je pogodan za sunčanje, ali naravno, tu bi se mogao napraviti i sportski klub na otvorenom, dok paluba za sunčanje ima nekoliko ležaljki i divan bazen. Jahta može primiti najviše 12 gostiju u šest kabina na glavnoj palubi i 18 članova posade na donjoj palubi.

Prostor za posadu uključuje kuhinju, bolničku kabinu, zasebnu teretanu za posadu, 2 pojedinačne kabine i 6 dvostrukih kabina. Prostor posade takođe dolazi sa direktnim pristupom mašinskoj sobi i tehničkom prostoru ispod donje palube. Sve su palube povezane putem staklenog lifta.

Klub za plažu proteže se na dužini od 7 metara i ima drugi bazen, sa staklenim vratima koja pružaju pristup platformi. Modularne terase omogućavaju lak pristup vodi. Brod ima i tendersku garažu, koja može prihvatiti 2 tendera od najviše 10 metara, opremu za vodene sportove i ronjenje. Pod glavnom palubom postoji i tender za spasavanje od 6 metara.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group