2013 Sea-Doo GTX S 155

Novi Sea-Doo GTX S 155 za 2013. donosi još više konjskih snaga, a sve u veoma luksuznom pakovanju...

Opremljen sa iBR-om, GTX 155 se može zaustaviti sa duplo manjim putem kočenja nego kod običnih skutera. Skromna cena, ne isključuje ” peace of mind” koju vi i vaši prijatelji na vodi zaslužujete. Takođe, GTX donosi deceniju užitka uz ekonomsku potrošnju goriva pouzdanog Rotax 4-TEC motora od 155KS.

“S” u oznaci govori da je model skoro pa spreman za trku kao modeliRXP-X , ali i udoban i komforan kao  GTX Limited IS 260, a imajući na umu da je ovo porodična investicija – ovo je sjajno rešenje koje kombinuje sposobnost agresivne i brze vožnje, ali i mirnog i udobnog krstarenja.

Sa iControl tehnologijom Sea-Doo jet-ski pruža vrhunski komfor, kontrolu i totalni “peace of mind” osećaj. Iskusite naprednu tehnologiju sigurnosti Sea-doo-a sa iBR sistemom, jedinim za kočenje na vodi. Da ne pominjemo i lagano vezivanje na pristaništu koje će olakšati život vama, ali još više i onima koji su pozajmili jet-ski od vas.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group