Yamaha Star Venture je savršeni motor za putovanja

Star Venture je neverovatni motor za putovanja koji je udoban, siguran i pruža doovljno mesta za vas, vašeg saputnika i sve vaše prateće stvari. Yamaha se pobrinula da ovaj motor učini što uidobnijim, ali i povoznijim, pa uopšte nećete imati osećaj da vozite dvotočkaša koji je težak i masivan.

Ovaj motor je prilično snažan i sadrži agregat od 1,800 cc koji je u stanju da vas dovede do prillično uzbudljivih brzina. naranvo, ovaj motor nije predviđen za brzanje, već za umerenu vožnju, jer je kreiran sa ciljem da ga vozite satima i kilometrima. Napravljen je od izdržljivih i kvalitetnih materijala kako bi vam pružio neverovatno duge vožnje.

Star Venture je posto ozbiljan konkurent Harly Davidson motorima koji su poznati kao putnički dvotočkaši, pa će biti zanimljivo videti kako će američki proizvođač reagovati na ovaj japanski model.

Naravno, ovaj putnički motor sadrži najmoderniju tehnologiju današnjice, pa čak sadrži i GPS koji će vam pomoći da se snađete na svakom putovanju.

Cena ovog motora je 25.000 dolara, ali ona može biti i veća ako se odlučite za posebnu Touring opremu koja će vam doneti još putničkih dodataka.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group