Yamaha predstavila novi MT-03 model

Popularni „naked“ model se vraća sa unapređenim novinama...

Srednje-teški model iz kompanije Yamaha dobija svoju novu verziju i sigurni smo da će Mt-03 ponovo biti omiljeni model kod mnogih bajkera. Nova verzija donosi unapređenja u vidu novog suspenzionog sistema, novog i modernog dizajna i nove LCD kontrolne table.

Najveća promena koja je vidljiva na ovom motoru jeste prednji far koji je sada unapređen LED tehnologijm,koji deluje namrštenije i agresivnijie i koji čini da ovaj motor dobije još atraktivniji izgled. Školjka motora takođe je unapređena i sadrži zakrivljenije i oštrije linije koje povećavaju aerodinamiku i čine da MT-03 deluje kao izuzetno brza mašina.

Unutar ojačanog rama nazire se i motor od 300 kubika koji će vam omogućiti savim odlične performanse pomoću kojh ćete moći da se efikasno vozite kroz grad, ali i da brzo jurite po šrokim autoputevima.

Crni LCD displej kreiran je da bude otporan na sve vremenske uslove i sadrži sjajno osvetljenje koje pruža mogućnost vozačima da čitaju informacije sa njega i po najvećem mraku, ali i najsnažnijem suncu.

Ovaj motor će se uskoro naći u prodaji, a njegova cena biće oko 5000$.

Foto: https://www.motorcyclenews.com

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group