Vyrus Alyen 988 - supermotor van ovog sveta

Ovaj motor će pružiti vozačko iskustvo koje će zadovoljitI i najluđe zaluđenike za motorima...

Zvanični detalji o cenama i dostupnosti tek treba da budu objavljeni, ali mala italijanska kompanija specijalizovana za ručnu izradu adrenalinskih vozila na dva točka stavila je cenu od 90 000 dolara za svoj prethodni model - a novi Vyrus Alyen 988 će verovatno biti još skuplji..

Karoserija motora je jako agresivna i izlomljena oštrim uglovima i pločama od karbona. 17-inčni točkovi, umotani u prednje i zadnje gume 120/70 i 200/60, takođe su napravljeni od karbonskih vlakana, dok je dvostruki omega ram od magnezijuma.

Alyen takođe poseduje sportske potisne cevi sa donjim sedištem koje doprinose izgledu, kao i posebno dizajnirano vešanje koje omogućava vožnju u krivinama punim tempom.

Zaustavljanje dolazi od strane Brembo GP4 kočnica,i one su dodatno pojačane, jer ovaj motor proizvodi ozbiljnu snagu.  L-twin agregat ima kapacitet od 1,285 ccm i odnos kompresije 11,3: 1. Vodeno je hlađen i uparen sa šestostepenim menjačem sa mokrim kvačilom,pa obezbeđuje monstrouznu snagu od 205 KS. Rezervoar za gorivo ima kapacitet od 11 litara , dok je dužina međuosovinskog rastojanja 1,575 mm.

Kreatori ovog motra kažu da je on kreiran samo sa jednim ciljem, da privuče pažnju i da obezbedi vrhunsko vozačko iskustvo. Ovaj motor nije namenjen za duga putovanja i vozikanje po gradu radi relaksacije. oni koji budu seli na njega, moraće da ukrote njegovu snagu i da se bore sa Ducati agregatom koji je poput neukrotive zveri.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group