Velocifero predstavlja motor za sve uslove

Kada se radi o dvotočkašima, trend debelih guma nije uvek bio nešto najglamuroznije ili najpoželjnije…

Ali, jedan novi električni model naveo je ljubitelje motora da promene svoje mišljenje. Velocifero Beach MAD motor spaja u sebi italijanski dizajn sa gumama koje su toliko glomazne, da sa lakoćom mogu osvojiti bilo koji teren. One nisu samo pragmatične kada se radi o off-road avanturama, već pružaju daleko ugodniju vožnju. Šta god da ovom motoru nedostaje u pogledu tradicionalne estetike, on nadoknađuje zabavom koju nudi i svojim stavom.

Skoro predstavljen na internacionalnom Moto sajmu u Bangkoku, ovaj motor nije najmoćniji na tržištu sa 2 kW i maksimalnom brzinom od 60 kilometara na čas. Njegovi skorašnji testovi potvrdili su da je izuzetno kvalitetan, te da može savladati mnogo više od običnog asfalta.

Baterija motora je skromna i nudi raspon između 60 i 70 kilometara, što svakako nije dovoljno za veće ekskurzije, ali je idealno za mini avanture. Za sada, cena motora nije objavljena.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group