Unikatni Triumph Truxton 900l

Death Machines of London kreira besprekorne motore koji pomeraju granice dizajna i kvaliteta

Sa stilom koji podseća na steampunk verziju Thruxton 900i modela, ovaj motor ne samo da izgleda jedinstveno – on je omaž jednom od najekscentričnijih američkih autora, Hanteru S. Tomsonu. Motor, koji je dobio izobilje unapređenja i modifikacija, ima i novo-dizajnirani rezervoar za gorivo i umetak na kom stoji Tomsonov citat: “Brže, brže, sve dok uzbuđenje brzine na savlada strah od smrti”, na graviranoj mesinganoj plaketi.

Upravo ta rečenica idealno predstavlja ovaj motor, a i samu kompaniju, koja radi sve što je u njihovoj moći kako bi zadovoljila želje vozača koji traže uzbuđenje. Pored toga, ovaj motor sada ima crni ram, modifikovani zadnji deo i preprađeni motor sa novom glavom cilindra i izudvnu granu rađenu po meri.

Obe Avon Trail Rider gume su obmotane oko bakarnih točkova i imaju ručno rađeni brzinomer. Tu su i LED farovi, kao i ručno rađeno sedište od američkog kestena, koje samo doprinosi brutalno privlačnom izgledu ovog motora. Naravno, ovo je unikatni dizajn.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group