Unikatni E-Raw električni motocikl drvenog sedišta

Više slika

Više slika

Tehnologija električnih automobila sve više prožima svet automobilizma...

Pre samo deset godina, što može delovati kao veliki vremenski rok, ovakve ideje su nam delovale nerealno, ali sada takve stvari pozdravljamo raširenih ruku, samo dok su pravilno kreirane. Uzmite za primer, E-Raw koncept električnog motocikla koji nam dolazi iz kompanije Essence Motorcycles. Ovaj moderni minimalistički motor predstavlja pravo remek delo.

Ono što prvo možete primetiti vezano za ovaj EV dvotočkaš jeste njegovo unikatno sedište, koje je kreirano od šper ploče, koja je oblikovana od strane umetničkih zanatlija, istim tehnikama kojima se kreiraju daske za surfovanje. Takođe, možete videti da ovo jedinstveno sedište ističe kompletan nedostatak rezervoara za gorivo koje nije zastupljeno na potpuno električnom motociklu.

Ono što je francuski proizvođač uradio umesto toga, jeste opremanje E-Row sa baterijom kapaciteta 10.1 kWh koja može da mu obezbedi opseg od 115 milja pri jednom punjenju, sa maksimalnom brzinom od 155 km/h i obrtnim momentom od 180 džula. Novo električno čudo od završava sprint od 0 do 100 km/h za samo 3,5 sekundi. Iako je još uvek u konceptualnoj fazi, brend planira serijsku proizvodnju deset jedinica, dok će se cena kretati oko 60.000 dolara.

N.Đ. 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group