Triumph predstavio dva nova modela

U slučaju “bolje je veće”, Triumph je upravo predstavio novo izdanje svog Rocket 3 modela, koji ima veći obrtni momenat u odnosu na bilo koji drugi model na planeti…

Dostupan u dva izdanja, osnovni Rocket 3 i Rocket 3 Gt, novi moćni kruzeri Triumph brenda poseduju 2439 cc motor sa tri cilindra, uz 165 konjskih snaga pri 6.000 rpm. Ti brojevi, sada ovaj model stavljaju u grupu vrhunskih kreacija, gde on postaje apsolutni vladar. Možemo slobodno reći da je Triumph upravo to i želeo.

Masivni motor je dobio sasvim novu alumnijumsku šasiju, sa Brembo opremom i Stylema kočionim klještima, Showa vešanjem i Avon utilitarističkim gumama, specijalno dizajniranim za njega.

Što se tiče elektronike, Triumph je definitivno dao sve od sebe kada je kreirao ovaj model. On je opremljen brojnim čarobnim detaljima, kao što su jedinica za merenje inercije, kontrola trakcije, ABS, četiri različita moda vožnje, LED osvetljenje, asistencija za pokretanje uzbrdo, kontrola krstarenja i pokretanje bez ključa.

GT model je namenjen vozačima koji planiraju dugomtražne avanture, a poseduje spušteno sedište, naslon za saputnika od brušenog aluminijuma i specijalno podešene kontrole.

Rocket 3 model je dostupan u Korosi Red i Phantom Black boji, dok je GT varijanta dobila kul, dvotonske šeme boja, Silver Ice i Storm Grey. Cena ovog noviteta još uvek nije potvrđena, ali se očekuje da ćemo zvanične brojke dobiti do novembra, sa prvim isporukama koje će krenuti u januaru iduće godine.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group