Triumph Ghost - savršenstvo na dva točka kompanije Smoked Garage

Više slika

Više slika

Triumph Ghost model motora koji oduzima dah inspirisan je fenomenalnim Lotus C-01 konceptom, a nastao je kao delo australijske radionice Smoked Garage...

Napravljen je na bazi 2005 Triumph Speed Triple modela, a opremljen je besprekornim sistemom hlađenja i specijalnom geometrijom rama. Njegovo telo, napravljeno od aluminijuma ostavlja prvi utisak koji traje duže od bilo kog drugog.

Originalni model koji je bio inspiracija za nastanak noviteta prvobitno je u potpunosti ogoljen, da bi potom dobio novo odelo i postao deo budućnosti i sadašnjosti. Njegov prvobitni ram je neznatno modifikovan, dok su novi hladnjak, far i navlake viljuške došli kao neizbežni aksesoari.

Kako kažu momci iz radionice Smoked Garage, ovaj Triumph Ghost model je navodno ultra lagan, jer se njegovo telo sastoji od samo pet delova od aluminijuma, koji su spojeni u kreaciju koja podseća na prefinjeni primer aeronautičkog inženjeringa.

Besprekorni motor ima unikatni rep sa integrisanim LED osvetljenjem i sportsku i u isto vreme minimalističku boju koja savršeno naglašava sve njegove obline. Kada bi kojim slučajem bio opremljen motorom sa četiri cilindra, bio bi savršenstvo, zar ne?

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group