Samurai - Futuristički koncept japanske elegancije i dizajna

Više slika

Više slika

Samurai je novi koncept futurističkog motocikla namenjenog da zadivi i privuče pažnju svakoga od nas.

Čudo na dva točka kreirano ugljeničnim vlaknima, dolazi iz uma brilijantnih dizajnera kompanije Great Japan. Oživljavajući moćno ime iz istorije zemlje izlazećeg sunca, ovaj jedinstveni motor cilja ka tome da nas inspiriše i otkrije mogući pravac u kome transport na dva točka ide u budućnosti.

Ukrajinski i beloruski dizajneri Vladimir Pančenko i Artem Smirnov, radili su dosta na ovom projektu, sa ovom dizajnerskom studijom prepunom visokih detalja, koja izgleda gotovo isto kao prava stvar. Japanski pristup dizajnu je oduvek bio originalan, ali se nažalost, veoma retko koristi u današnje vreme i u procesima projektovanja japanskih automoto proizvođača.

Međutim, uticaj evropskih brendova ne može biti ignosrisan i Samurai motocikl od ugljeničnih vlakana predstavlja koncept koji je previše radikalan sam po sebi. Ova dizajnerska vežba gotovo sigurno nikada neće postati realnost, ali ona je dramatična i metafizička linija koja bi svakako mogla inspirisati određene fabričke moto proizvođače koji sanjaju o svom sledećem najboljem delu.

Nama kao uvek, samo ostaje da zamišljamo koja bi se od velikih fabrika mogla potpisati iza proizvodnog modela ove predivne i neverovatne mašine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group