Povratak Triumph Trident modela

Za razliku od mnogih koncepata sa kojima se susrećemo, ovaj će postati deo naše realnosti idućeg proleća…

Mnogi ljubitelji automobila bili su oduševljeni činjenicom da se Ford Bronco vraća na scenu iduće godine, ali, to nije sve. Triumph Motorcycles kompanija upravo je objavila da će svoj Trident vratiti na scenu nakon odsustva u trajanju od 45 godina.

Dizajnerski prototip za ponovo oživljeni roadster motor imao je javni debi ranije ove godine u London Design muzeju. I dok umetnički muzej možda zvuči kao neobična lokacija za predstavljanje motora, onda kada ga ugledate, stvari vam postaju daleko jasnije.

Po prvi put lansiran kasnih šezdesetih, Trident je pomerio ulične motore unapred i uveo je eru supermotora. Iako je dobio brojne pohvale kritičara nakon predstavljanja, on je ubrzo upao u zapećak lansiranjem Honda CB750. Motor je izašao iz proizvodnje 1975.godine, ali je ipak dobio strastvenu bazu fanova, koja je tokom decenija koje su usledile nastavila da raste.

U razvoju tokom četiri godine, novi Trident nam pokazuje da slavni motor nije zaboravio svoje korene. On je neverovatno sličan originalnom Trident modelu, uz formu koja dodatno pojačava njegov osećaj dinamizma. Ipak, dizajneri su odlučili da malo rizikuju kada su ga kreirali, pa su mu podarili skoro pa sasvim belu šemu boja, koja možda neće oduševiti puriste.

Triumph inžinjeri nisu proveli četiri godine kreirajući motor koji samo izgleda sjajno. Novi Trident će pokretati trocilindrični motor, koji je predstavljen u Speed Triple modelu ovog brenda. Ostali detalji još uvek nisu objavljeni, ali je brend obeća da će motor doći sa tehnologijom koja je vodeća u klasi, u svojoj standardnoj ponudi.

Najuzbudljivija stvar vezana za ovaj koncept svakako je činjenica da će on postati deo naše realnosti, već idućeg proleća. Kako se datum zvaničnog lansiranja bude približavao, brend će objaviti više detalja i cenu.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group