Posebna serija Kawasaki Ninja 300 i ZZR1400

Odlični nastupi koje Kawasakijev dvojac pruža u SBK prvenstvu, inspirisali su ovaj brend da pripremi posebnu seriju motocikala na tu temu.

Osnova za takav model nije litarski model, kako bi neki pomislili, već Ninja 300, koja će uz klasični primerak biti dostupna i u posebnoj seriji. Uz nju Kawasaki je sredio i najjači primerak iz svoje game ZZR1400, koji će sledeće godine biti dostupan u Performance Sport varijanti…

Mala Ninja 300 u sledeću sezonu ulazi u novom posebnom izdanju. Posebna serija koju su Japanci pripremili, vizuelno je usklađena s Kawasakijevim SBK motociklima na kojima nastupaju Tom Sykes i Loris Baz. Ninja 300 tehnički će ostati identična trenutno dostupnom primerku, ali će dobiti grafike po uzoru na SBK motocikle i druge naplatke koji će je učiniti vizuelno atraktivnijom.

Dok će mala Ninja tek vizuelno zablistati, novo izdanje Kawasakija ZZR1400 doneće i neke tehnološke modifikacije. ZZR1400 Performance Sport, uz novi Akrapovičev izduv i Öhlins TTX zadnji amortizer, donosi i veći vetrobran, redizajnirane instrumente i drugačije sedište. Tome valja dodati i ABS, koji će biti dostupan od sledeće godine, a koliko će to sve koštati trenutno je tajna.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group