Novi Triumph Rocket III TFC motor

Legendarna moto kompanija Triumph predstavila je svoje novo remek delo...

Triumph je poznat po svojim legendarnim i starim dvotočkašima koji kao da prkose testu vremena i koji se i posle pola veka još uvek voze po ulicama. Iako se čini da Triumph kompanija danas retko predstavlja ovakve motore, sada je došao trenutak da svet upozna novi Rocket III TFC motor koj je prosto neverovatan.

Prvi Rocket III motor predstavljen je 2004. godine, ali sada nam stiže nova verzija koja je u svakom pogeldu superiornija od prethodne. Ovo čudo pokreće 2.5 litarski benzinski agregat koji razvija preko 150 konjskih snaga i koji omogućava vozaču da postigne fenomenalne performanse. TFC verzija biće ograničeno izdnaje, što znači da će samo 750 kopija biti napravljeno, pa će samo pravi ljubitelji i kolekcionari uspeti da ga se dokopaju.

Što se tiče vizuelnog utiska, ovaj motor je zaista neverovatan za gledati. Dizajn je takav da predstavlja mešavinu retro i futustitičnog dizajna koji poručuje da se ovde radi o snažnom i brzom dvotočkašu koji će vam pomoći da oslobodite vaš buntovnički duh i da pređete sve prepreke koje su vam na putu.

Motor će zvanično biti predstavljen 1. maja 2019. godine, a tada ćemo saznati i njegovu cenu, kao i druge karakteristike koje Triumph za sada drži u tajnosti.

Foto: Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group